Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - هفدمين جشن حافظ با حضور هنرمندان و بازيگران برجسته عرصه سينما و تلويزيون و بدون حضور علي معلم در حال برگزاري است.

به گزارش خبرنگار فرهنگي خبرگزاري ميزان، جشن حافظ امسال بدون اجراى على معلم شروع شد اما مهران مديرى به عنوان يكى از مجريان اين جشن بر روى سن آمد و گفت : خيلي کار سختي به من واگذار شده که به جاي علي معلم در اين جايگاه قرار بگيرم و برنامه را اجرا کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مطمئنم که اين جاست و از اين همه شور و نشاط و همت شما کيف مي‌کند. خواهش مي کنم همه به ياد علي معلم تا آخر مراسم حضور داشته باشند.
مراسم در ساعت 21:13 با قرائت آياتي چند از کلام الله مجيد و پخش سرود جمهوري اسلامي ايران با اجراي مهران مديري آغاز شد.

در ابتداي اين مراسم با پخش صوتي از صحبت هاي شهيد محسن حججي و وصيت به پسرش، ياد اين شهيد گرامي داشته شد. سپس امين معلم فرزند کوچک علي معلم به حضار خوشامد گفت. در ادامه ضمن پخش تصويري از مرحوم علي معلم، کليپي از مراسم جشن حافظ در سال هاي گذشته پخش شد. سپس رضا يزداني به اجراي چند قطعه موسيقي پرداخت. شيلا خداداد در ادامه مراسم شعر و متني درباره خداوند و خلقت خواند.
هفدمين جشن سينمايي حافظ با حضور هنرمندان و بازيگراني همچون جمشيد مشايخي، رضا عطاران، مهران مديري، مهران غفوريان، مهناز افشار، محمدرضا گلزار، احسان عليخاني، الناز شاکردوست، ويشکا آسايش، يکتا ناصر، منوچهر هادي، مرجانه گلچين، شهرام شاه حسيني، مسعود جعفري جوزاني، داريوش ارجمند، اکرم محمدي، شيلا خداداد، جليل، مونا و مارال فرجاد، مجيد مظفري، مسعود فروتن، مريم کاوياني، محسن افشاني، ساعد هدايتي، دانيال عبادي، جواد عزتي، جواد طوسي، نورا هاشمي، فقيهه سلطاني ،داريوش ارجمند،کوروش تهامي، رضا داوودنژاد، مليکا شريفي نيا، سارا بهرامي، پوران درخشنده، مجيد مظفري، سروش صحت، سارا رسول زاده، بهرنگ علوي، محسن افشاني، بهروز شعيبي، حسين سليماني، مجيد مشيري، متين سادات ستوده، هوتن شکيبا، امير کاظمي، يوسف تيموري، بهرام افشاري، هومن سيدي، الهام حميدي، الهام پاوه نژاد، سپيده خداوردي، نفيسه روشن و ... در حال برگزارى است در حال برگزاري است.

در ادامه اين مراسم آذر معماريان همسر علي معلم به صحنه آمد و گفت: از همه شما تشکر مي کنم که امشب به ياد علي معلم چراغ اين جشن را روشن نگه داشتيد. امسال به دليل اينکه علي معلم تنديس هاي حافظ را پسنديده بود يکي از اين تنديس ها را به نام او طراحي کرديم و در آن از فيروزه ايي که نشاني از علي معلم است استفاده کرديم. اين نشان امسال به يکي از سينماگران تعلق مي گيرد اما از سال هاي بعد ممکن است به يک ايراني برسد که نام ايران را پر آوازه کرده است.
اميد معلم فرزند علي معلم در ابتداي برنامه هيات داوران را بدين شرح معرفي کرد: خسرو دهقان، آرش خيروي، جواد طوسي، امير پوريا، ماني باغباني، هيوا مسيح، عليرضا مجمع، محمدرضا لطفي، اميررضا نوري پرتو، کسري ولايي، دکتر اميرهوشنگ هاشمي، آذر معماريان و اميد معلم اعضاي هيات داوران جشن امسال و از هيات تحريريه مجله دنياي تصوير هستند که يک به يک معرفي مي‌شوند.

مهران مديري به دعوت اميد معلم براي اجراي مراسم روي سن حاضر شده و مورد تشويق حضار قرار گرفت.
وي در ابتداي سخنانش گفت: خيلي کار سختي به من واگذار شده که به جاي علي معلم در اين جايگاه قرار بگيرم و برنامه را اجرا کنم. مطمئنم که اين جاست و از اين همه شور و نشاط و همت شما کيف مي‌کند.
نخستين جايزه اهدايي، تنديس "علي معلم" است. مجسمه‌اي مزين به طرح فيروزه و نام علي معلم که امسال براي نخستين بار به يک چهره برجسته ايراني اعطا خواهد شد. آذر معماريان براي اهداي اين تنديس به روي سن مي‌آيند. او لباسي منقش به تصوير چهره علي معلم به تن دارد.

آذر معماريان در ابتداي صحبت هايش گفت: چون علي معلم اين طرح تنديس حافظ را بسيار دوست داشت، از همين طرح براي جايزه يادبود او استفاده شد. به اضافه طرح فيروزه که نشانه اوست. امسال اين جايزه به يک سينماگر اهدا مي‌شود،اما در سالهاي آينده ممکن است به افراد حوزه هاي ديگر که براي ايران افتخار آفريده اند، اهدا خواهد شد.
اصغر فرهادي برنده امسال اين جايزه است. او در مراسم حضور ندارد، اما فايل تصويري فرستاده که روي نمايشگرها پخش مي‌شود. او در اين ويديو از اين جايزه تشکر کرد. و براي ادامه راه دنياي تصوير و جشن حافظ آرزوي موفقيت کرد. ساره بيات به نمايندگي از وي، تنديس را تحويل گرفت.
ساره بيات که به جاي قرهادي روي سن آمده بود افزود: نمي‌دانم واقعا چه بگويم. جاي آقاي معلم بيش از هر زمان ديگري امشب خالي است. بسيار خوشحالم که مي‌توانم اين تنديس را به دست آقاي فرهادي برسانم.

نخستين بزرگداشت يک عمر فعاليت نوشتاري است که طبق اعلام قبلي، به شهرام جعفري نژاد اعطا مي‌شود. جواد طوسي، منتقد قديمي و از برندگان پيشين اين جايزه با دعوت مديري براي تقدير از وي به روي صحنه مي‌آيد.
نخستين جايزه اهدايي، تنديس "علي معلم" است. مجسمه‌اي مزين به طرح فيروزه و نام علي معلم که امسال براي نخستين بار به يک چهره برجسته ايراني اعطا خواهد شد. آذر معماريان براي اهداي اين تنديس به روي سن مي‌آيند. او لباسي منقش به تصوير چهره علي معلم به تن دارد.
مهران مديري براي اعلام بزرگداشت يک عمر دستاورد هنري بالاي سن آمد. امسال از محمدعلي کشاورز، بازيگر قديمي و مشهور سينما و تلويزيون ايران به پاس يک عمر فعاليت هنري پربار تجليل شد.
کشاورز که نمي‌توانست روي سن بيايد گفت: علي معلم در مجله خود به سينما و تئاتر مي‌پرداخت. اگر ما مي‌خواهيم سينماي خوبي داشته باشيم، بايد تئاتر قدرتمندي داشته باشيم. من براي مردم ايران آرزوي سلامتي و موفقيت در تمام زمينه‌ها دارم.
جايزه بهترين فيلمنامه تلويزيوني، آغازگر جوايز بخش تلويزيون هفدهمين جشن حافظ است. مهران مديري از آزيتا حاجيان و کورش تهامي براي اهداي اين جايزه دعوت مي‌کند.
بهترين فيلمنامه تلويزيوني به سروش صحت و ايمان صفايي براي سريال «ليسانسه‌ها» اهدا شد.
صحت پس از حضور روي سن گفت: خيلي خوشحالم که ما اين جايزه را برديم. جاي آقاي معلم خيلي خالي است. اين کت مندرس 17 ساله که يادتان هست، من امشب بالاخره اين کت را در مي‌آورم، اما نگهش مي‌دارم به ياد اين هفده سال و براي هفده سال بعدي يک کت ديگر مي‌خرم. اصفهاني‌ام ديگر!
امير پوريا براي اهداي جايزه ويژه هيات داوران روي سن آمده و گفت: علي معلم بر خيلي مسائل با مديران فرهنگي اختلاف داشت. از جمله مشکلاتي که ابتداي انقلاب براي ستاره‌ها درست کردند. امشب من به نمايندگي از هيات داوران قرار است تنديس ويژه را به کسي اهدا کنيم که خود من يکي از ويژگي‌هاي زيبايي شناختي او را تدريس مي‌کنم. سورپرايز امشب ما را حميد نعمت اله و عليرضا رئيسيان براي اهداي اين جايزه اعلام خواهند کرد.
جايزه ويژه هيات داوران جشن حافظ در ميان تشويق کرکننده حضار، به محمدرضا گلزار اهدا شد.
گلزار در ميان تشويق حضار روي سن حاضر شد و گفت: خيلي ممنونم. تشکر مي‌کنم از هيات محترم داوران جشن وزين دنياي تصوير. جاي آقاي معلم خيلي خالي است و مطمئنم همه شما با من هم عقيده ايد که ايشان اينجا حضور دارند. من اين جايزه را بعد از هفده سال به فال نيک مي‌گيرم و از همه طرفداران و مردم عزيزم که همراهي‌ام کردند، ممنونم.
ميلاد کي مرام و الهام حميدي براي اعلام برنده جايزه بهترين بازيگر زن کمدي تلويزيون به روي سن آمدند.
جايزه بهترين بازيگر زن کمدي تلويزيوني به سيما تيرانداز براي سريال پادري اهدا شد.
سيما تيرانداز درباره دريافت اين جايزه گفت: جاي آقاي معلم خالي نباشد و مرسي از هيات داوران که من را لايق دانستند.
جايزه بعدي اين جشن جايزه بهترين بازيگر مرد کمدي تلويزيوني است و مرجانه گلچين براي اهدا اين جايزه روي سن آمد.
تنديس حافظ بهترين بازيگر مرد کمدي تلويزيوني به هوتن شکيبا براي بازي در سريال «ليسانسه‌ها» تعلق گرفت.
مهران مديري امشب حسابي امين حيايي را سوژه شوخي‌هايش کرده است. مدل موي عجيب حيايي نيز مزيد بر علت شده است! مديري از او و هنگامه قاضياني براي اهداي جايزه بهترين بازيگر زن سريال درام دعوت مي‌کند.
تنديس حافظ بهترين بازيگر زن درام تلويزيون به ساره بيات براي سريال «عاشقانه» تعلق گرفت.
پوران درخشنده براي اهداي جايزه بهترين بازيگر مرد درام تلويزيوني بالاي سن آمد.
جايزه بهترين بازيگر مرد درام تلويزيوني به هومن سيدي براي «عاشقانه» اهدا شد.
سيدي پس از حضور روي صحنه گفت: فکر مي‌کنم فقط در ايران اتفاق مي‌افتد که آدم در ان واحد هم خوشحال باشد و هم ناراحت. خوشحالم براي اين جايزه و ناراحتم براي نبود علي معلم.
تنديس حافظ بهترين کارگردان تلويزيون به منوچهر هادي براي "عاشقانه" اهدا شد.
هادي گفت: عاشقانه‌اي‌ها تشويق! اين جايزه اول متعلق به همه بچه‌هاي عاشقانه است و بعد به مامان سوفيا! يکتا ناصر عزيزم. ياد آقاي معلم گرامي. لطفا به افتخارشان بايستيد و تشويقش کنيد!
غلامرضا نيکخواه، مهران غفوريان، يوسف تيموري و رضا داوودنژاد براي اهداي جايزه بهترين سريال تلويزيوني بالا آمدند.
جايزه بهترين مجموعه تلويزيوني به "ليسانسه ها" تعلق گرفت.
جايزه بهترين چهره تلويزيوني، آخرين جايزه بخش تلويزيون خواهد بود و لادن مستوفي و يکتا ناصر اين جايزه را اهدا مي‌کنند.
جايزه بهترين چهره تلويزيوني به احسان عليخاني اهدا شد.
عليخاني گفت: بين نامزدها دو رفيق دارم به اسم رامبد جوان و عادل فردوسي پور. آقاي مديري هم که کارش درست است، اما انگار با من قهر است که چرا به برنامه‌اش نرفته‌ام. نکته آخر، اولين تصويري که پخش شد متعلق به او بود. هرکدام از ما تلقي خاصي از شجاعت داريم. چند روزي است که عکسي دست به دست مي‌شود. نگاه کردن به چشمان «محسن حججي» خيلي سخت است. دوست دارم اين جايزه را تقديم کنم به خانواده او.
جوايز بخش مستند و تلويزيون جشن حافظ بدين شرح اعلام شد:

جايزه بهترين فيلم مستند به «ديپلماسي شکست ناپذير آقاي نادري» ساخته بهتاش صناعي‌ها و مريم مقدم اهدا شد.
جايزه بهترين فيلمنامه تلويزيوني به سروش صحت و ايمان صفايي براي سريال «ليسانسه‌ها» رسيد.
جايزه بهترين بازيگر زن کمدي تلويزيوني به سيما تيرانداز براي سريال پادري اهدا شد
تنديس حافظ بهترين بازيگر مرد کمدي تلويزيوني به هوتن شکيبا براي بازي در سريال «ليسانسه‌ها» تعلق گرفت.
تنديس حافظ بهترين بازيگر زن درام تلويزيون به ساره بيات براي سريال «عاشقانه‌ها» اهدا شد.
جايزه بهترين بازيگر مرد درام تلويزيوني به هومن سيدي براي سريال «عاشقانه» تعلق گرفت.
تنديس حافظ بهترين کارگردان تلويزيون اهدا شد به منوچهر هادي براي «عاشقانه».
تنديس بهترين مجموعه تلويزيونى به رضا جودى براى تهيه كنندگى سريال ليسانسه ها اهدا شد.
سعيد راد كه براى اهداى جايزه دوم بهترين چهره تلويزيونى روي سن آمده: من مي‌خواهم جلوي عکس علي معلم بايستم و به اوسلام کنم. همه سالن به او سلام کنيد! من ده سالي است که در جشن حافظ شرکت مي‌کنم. يک‌بار هم از من تقدير شد که از هر جايزه‌اي که گرفته‌ام برايم باارزش‌تر بود. به تمام بزرگان احترام مي‌گذرام و از حضور تمام جوانان ستاره سينماي ايران خرسندم.
در حالي که به واسطه مجري‌گري مديري در جشن امسال کسي احتمال جايزه را نمي‌داد، مهران مديري برنده دومين تنديس چهره برتر تلويزيوني جشن امسال شد.
مديري در ادامه گفت: احسان عليخاني چه گفت؟ گفت من با او قهرم؟ بله درست است قهرم! اين را هم بگويم که محمدصالح علا کسي است که همه ما در تلويزيون شاگردش بوده‌ايم و به نظرم همه جايزه‌هاي دنيا را بايد به او داد.
نوبت اهداي نشان عباس کبارستمي است که دومين سال آن است. همايون ارشادي براي اهداي آن روي سن آمده است.
عباس کيارستمي و علي معلم حضور فيزيکي کنارمان ندارند اما حضور معنوي‌شان سال‌ها کنار ما خواهد بود. اين نشان براي کسي است که در سينما جسارت به خرج بدهد.
جايزه عباس کيارستمي امسال به رضا درميشيان اهدا شد.
در حال تکميل...



منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۶۷۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک جایزه و یک نامزدی برای «لوتریا» در آمریکا و بلژیک

فیلم سینمایی «لوتریا» آخرین ساخته علی عطشانی برنده جایزه بهترین فیلمنامه از چهاردهمین جشنواره فیلمسازان نیویورک و نامزد دریافت جایزه بهترین فیلم از جشنواره بین‌المللی سینمای هنری بلژیک شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری تسنیم، فیلم سینمایی «لوتریا» به کارگردانی علی عطشانی و تهیه‌کنندگی مشترک مهدی منیری، مهدی منصوری، رعنا نبوی، حامد فیضی دیزجی، صدرا درودیان همایونی، کسری درودیان همایونی در چهل‌وچهارمین و چهل‌وپنجمین حضور بین‌المللی خود، برنده جایزه بهترین فیلمنامه از چهاردهمین دوره جشنواره فیلمسازان نیویورک و نامزد دریافت جایزه بهترین فیلم از دهمین دوره جشنواره بین‌المللی سینمای هنری بلژیک شد.

«لوتریا» در چهاردهمین دوره جشنواره فیلمسازان نیویورک International Filmmaker Festival of New York (IFFNY) در سه بخش بهترین فیلم، بهترین بازیگر مرد و بهترین فیلمنامه نامزد بود که در نهایت جایزه بهترین فیلمنامه این جشنواره به علی عطشانی و محمودرضا ثانی رسید.

دهمین دوره جشنواره بین‌المللی سینمای هنری بلژیک Art Color Digital Cinema (ACDCIFF) نیز از 31  می تا 2 ژوئن در  بروکسل برگزار می‌شود.

این جشنواره که برای نمایش فیلم‌های خلاقانه و منحصربه‌فرد طراحی شده است، در سال 2014 افتتاح شد. جشنواره بین‌المللی سینمای هنری بلژیک محیطی را برای فیلمسازان فراهم می‌کند تا آثار جدید خود را به نمایش بگذارند و تماشاگران فیلم‌های نوآورانه جدیدی را از فیلمسازان مبتکر ببینند.

فیلم سینمایی «لوتریا» که اواخر سال 2021 در کشور مکزیک ساخته شده است، تاکنون بیش از 10 جایزه در بخش بهترین فیلم و بهترین کارگردانی جشنواره‌های مختلف بین‌المللی کسب کرده و در فستیوال‌های متعدد جهانی حضور داشته است.

فیلمنامه «لوتریا» بر اساس یک داستان واقعی و نوشته علی عطشانی و محمودرضا ثانی است.

سایر عوامل این فیلم عبارتند از:
نویسندگان فیلمنامه: علی عطشانی و محمودرضا ثانی، تهیه‌کنندگان: مهدی منیری، مهدی منصوری، رعنا نبوی، حامد فیضی دیزجی، صدرا و کسری درودیان همایونی، دستیار اول کارگردان: هومن سپنتامهر، مدیر فیلمبرداری: محمود عطشانی، فیلمبردار: میگل سالیناس، صدابردار: آلن کابالرو، دستیار صدابردار: امانول جارامیو، چهره‌پرداز: فرزانه زردشت، دستیار چهره‌پرداز: آنا کارن آلوارز، دیوید چاوز، گریس سالیناس، گروه کارگردانی: اوریل لاگونا، حمیدرضا میمندی، علی محمودی، تهیه کننده ایران: احسان ولی پورزند، پریسا زهتابیان، تولید ایران: سعید دلاوری، طراح لباس: بیتا عطشانی، دستیار طراح لباس: الناز باقری، ملیکا سادات اسماعیلی، موسیقی: پوریا حیدری، صداگذاری و میکس: نادر بادامچی، بخش فنی: آلبرتو پالاسیوس، کریستوفرلوپز، کریستوفر سالیناس، جاناتان لوی، عکاس: آلکس گنزالس، منشی صحنه: فریدا آیالا، مدیر تولید: موریسیو مورالس، امور بین‌الملل و زیرنویس: امیدعلی چوگانی، طراح هنری: مجری طرح: بیتافیلم تهران، سیدعلی اسماعیلی، حسین بلاش، تهیه شده در: امریکن برایت لایت فیلم پروداکشنز، مدیر روابط عمومی و مشاور رسانه‌ای بیتا فیلم تهران: مریم قربانی‌نیا.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «ایزابل هوپر» رئیس هیات داوران ونیز شد
  • گیجگاه از کره‌ای‌ها جایزه گرفت
  • نقش‌آفرینی بازیگر «لیسانسه‌ها» در «شب دیجور» محمود معظمی
  • «با قید محرمانگی» از اوبرهاوزن جایزه گرفت
  • یک جایزه و یک نامزدی برای «لوتریا» در آمریکا و بلژیک
  • ویکتور ومبانیاما، بهترین تازه وارد سال با تمام آرا!
  • تعظیم شهریار مقابل چهره خاص زندگی
  • اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد
  • جشنواره دریای سرخ به فیلم ایرانی جایزه داد
  • جایزه اصلی هات‌داکس به «انقلاب» رسید